Webinar za vas

Webinar od BizingeraJedna od karakteristika današnjeg vremena je nedostatak… vremena 🙂

Sve je brže, sve više treba uraditi u što kraćem periodu, nove tehnologije izlaze takvom brzinom da im samo skraćenice ne možemo popamtiti. Kako u takvim okolnostima sticati nova znanja na efikasan način primeren gore navedenom? Čitanjem knjiga? Najčešće sporo. Odlaskom na konferencije? Dobra ideja, ali zahteva dobru logistiku i solidno vremena za odlazak, pohađanje predavanja, povratak …

Možda da probate webinar – seminar na webu: omogućava da se samo posredstvom kompjutera, Internet konekcije i browsera prati predavanje. I pored toga što se predavanju ne prisustvuje na licu mesta omogućena je velika interaktivnost na relaciji polaznik – predavač putem direktnog postavljanja pitanja, odgovaranja na anketu i slično. Priliku imate već 30. maja:

U organizaciji firme EDGE, Dejan Bizinger drži webinar temu: «Profesionalno prisustvo kompanija na Internetu». Neke od predviđenih oblasti predavanja su:

  • Tipovi web sajtova i koji odabrati
  • Registracija i zaštita Internet domena
  • Šest faktora uspešnog web sajta
  • Online prodavnica
  • Značaj i upotreba e-mail časopisa, bloga, RSS-a, podcasta, widgeta
  • Praktični primeri, saveti i konkretna rešenja

Ako već ne znate, Dejan Bizinger je web menadžer sajta B92.net i urednik sekcije Tehnopolis, osnivač projekata Humanost.org i SerbiaOnLine.com, radio za poznate softverske i web kompanije kao što su SKYLIST, Inc. i Infacta Ltd, Internet marketing konsultant za domaće i strane kompanije.

Webinar se održava 30. maja 2007. (sreda) od 10h i traje 90 minuta. Kotizacija za učešće na webinaru iznosi 1.990 dinara plus PDV. Više informacija možete pronaći na http://www.edge.co.yu/webinari.htm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.