Mile VS muzička industrija :)

Detalji o orkestrimaPoklonik sam odličnog serijala televizije B92 “Mile VS Tranzicija” – Zoran Cvijanović briljira i vrlo verno prikazuje malog čoveka (“malog” u smislu običnog, nikako u pogrdnom smislu) koji se baš i ne snalazi u svim promenama koje se dešavaju oko nas. O ovom serijalu je pisalo čak i Vreme, u broju 680.

Mile VS Muzička IndustrijaJedna od akcija proizašla iz ovog serijala je akcija Blica i B92: “Mile VS Muzička industrija” – mešavina devet odličnih pesama, trubačkih obrada poznatih hitova (“We Will Rock You”, “Otpisani”, “Maljčiki”, “La Bamba”, “One Step Beyond”, “Quantanemera”, “Ej Branka, Branka”, “Wonderwall” i kao posebna poslastica “Hej Sloveni”) začinjenih simpatičnim Miletovim komentarima između numera.

Odlična muzika, duhovito, fino, trube i sve to za 100 dinara 🙂 – definitivno zaslužuje mesto u Uživanje kategoriji 🙂

Da ukrasim post do kraja, evo uvodne numere sa CD-a u MP3 formatu: Postovani-Sluhisti-Dobrodosli.Mp3, 1’09”, 1.1 Mb – verujem da se Mile neće ljutiti 😉 a daće vam lepu ideju o tome kako sve to izgleda. I da, ne vredi da mi tražite ceo disk u MP3, ja sam jedan od onih uvrnutih 😉 koji domaće stvari ceni pa čak i neke strane programe kupuje, ej! (udarili mi elektroni u glavu, šta li :))

(kliknite na slike da bi dobili veliku verziju i eventualno pogledali detalje)

2 thoughts on “Mile VS muzička industrija :)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.